Välj kartsajt: vintage

Myrorna

3.4 i snittbetyg (15)

Second-handbutik på Kolargatan i Stockholm. Myrorna drivs till förmån för Frälsningsarméns sociala verksamhet.

Adress: Kolargatan 2, 11542 Stockholm
Tel: 08-54584466
Recensera Myrorna...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Myrorna (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Lite avigt att ta sig hit, och en bit att gå från t-banan, men det kan absolut vara värt det. Kul med en så stor butik! Mycket porslin, böcker, dam-, herr- och barnkläder. Finns också en sportavdelning. Möbelavdelningen i källarplan är lite sunkig, men har sett såväl symaskiner som barnvagnar där.

    0 0 2013-01-23 kl. 14:18
  • Betyg: 5Stort och brett! Ibland finns dock ett underligt tänk kring vad av det skänkta man anser säljbart i butik, vilket gör att vi konsumenter förmodligen missar en del spännande objekt. Man har även en selektiv prissättning, där likvärdiga varor kan kosta väldigt olika och gamla ´märkesvaror´ är ofta löjligt överprissatta, något som iofs gäller flertalet Myrornabutiker.
    Det är rätt smutsigt i butiken, främst klädavdelningen är dammig och präglas av unken luft, men bortsett från detta är det en kul butik. Många Östermalmare lämnar sitt överflöd hit, vilket ger en ökad chans att hitta exklusiva fynd!

    3 0 2011-12-11 kl. 00:22
  • Betyg: 4Bra, stor butik med väldigt mycket fina saker. Relativt lätt att ta sig till från tuben.

    0 0 2011-07-19 kl. 11:47
  • Betyg: 1Tyvärr håller jag inte alls med. Personalen är verkligen inte trevlig eller hjälpsam. Tvärtom är de sura, buffliga och rent av oförskämda. Större suckar från kassakillen får man leta efter, för att jag köpte tio saker, som han dessutom ´inte orkade´ packa ner i påsen åt mig. För övrigt säljer de trasiga och smutsiga kläder som egentligen borde kastas. Säkerligen finns det guldkorn här och var, framför allt på bokavdelningen. Men det låga betyget beror helt och fullt på ´servicen´.

    1 0 2010-12-19 kl. 21:19
  • Betyg: 5- Lite krångligt att ta sig till kommunalt då det är lite kringelikrokig väg från tunnelbanan. Man måste gå en bit eftersom detta ligger i ett industriområde. Detta är dock det enda negativa!

    Flera våningar med många skatter och fynd.
    Bra priser.
    Fantastiskt utbud på kläder, här finns också flera bröllopsklänningar i bra skick!
    Barnavdelningen -en guldgruva.
    Aldrig trångt med folk, personalen är engagerad och hjälpsam.

    Rekommenderas varmt!

    1 1 2010-02-28 kl. 10:44