Välj kartsajt: vintage

Ebbes Hörna - Göteborgs Stadsmission - Bellevue

3.7 i snittbetyg (5)

Göteborgs Stadsmission har sju second Hand-butiker i Göteborg och en i Alingsås. I butikerna möter du personal som är här av olika anledningar, det kan vara för att språkträna, komma tillbaka i arbetslivet eller ge av sin fritid som volontär. Ebbes Hörna - Bellevue är en stor fullsortimentsbutik där man kan fynda det mesta. Butiken är på två plan och man kommer via ingången först till övre plan där porslin, köksutrustning och husgeråd möter blicken. Här är även kassan belägen där också smycken, klockor och accessoarer finns belägna bakom disk. Längre in på samma plan finns även en stor avdelning med skor och kläder. En trappa ner finns källarplan, här med lika stort som där uppe och huvuddelen av ytan består av möbler, lampor med mera. Men här finns även mindre rum med böcker och magasin, sportartiklar, verktyg för hem och trädgård, textilier och ett rum med barnartiklar samt ett rum med barnkläder. Det ekonomiska överskottet från butikerna går till sociala verksamheter samt att Stadsmissionen förmedlar kläder till behövande för omkring en halv miljon kronor varje år. Den som får en rekvisition kan själv gå till någon av butikerna och välja ut de kläder den behöver.

Adress: Korpralsgatan 1, 41505 Göteborg
Tel: 031-7553600
Recensera Ebbes Hörna - Göteborgs Stadsmission - Bellevue...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Ebbes Hörna - Göteborgs Stadsmission - Bellevue:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

 • Betyg: 5En stor härlig butik med härlig personal. Här kan man verkligen göra fynd. Billigt och ständigt nya varor, inget besök är det andra likt. Man behöver ha fyndglasögon på sig för det finns gott om saker och allt är som sagt billigt.

  0 0 2017-07-24 kl. 09:14
 • Betyg: 4Stor secondhand med fina varor känns som ganska stor fyndchans då den ligger lite off.

  1 1 2013-02-05 kl. 15:44
 • Betyg: 2Har halkat ner lite... För 10 år sedan köpte jag massor, men nu känns det som om att jag inte riktigt hittar någonting där längre.. Förmodligen för att de har lagt om fördelningen av varor, de mest roliga saker åker ju till Ebbe&Haldis. Så jag åker inte dit förutom när jag har vägarna förbi, vilket inte är så ofta längre om man säger det så.

  0 1 2011-04-06 kl. 14:52
 • Betyg: 5Väldigt bra utbud, framför allt vad gäller kläder. Hittar alltid någonting!

  0 1 2014-10-24 kl. 19:38
 • Betyg: 3Helt okej. Går att fynda ibland. Bra priser på det mesta även på mer kända grejer. Men glöm Rörstrandsfynden.

  0 0 2013-07-29 kl. 09:00